Informatie
Annulering kofferbakverkoop 2023
 

Door te weinig inschrijvingen hebben we helaas moeten besluiten dat de kofferbakverkoop op 25 juni helaas niet door kan gaan.

Onze excuses voor het ongemak.

CV De Peeltuuters


 


Waar?

Locatie: evenemententerrein Venhorst, Voskuilenweg 2a Venhorst

Parkeren: gratis

Wat is kofferbakverkoop?

Iedereen heeft niet gebruikt of overtollig speelgoed, tuingereedschap, kleding etc. in de schuur of op zolder liggen. Dit is de kans om ruimte te maken en er ook nog iets aan over te houden. Ook kunt u ervoor kiezen om uw eigen gemaakte kunstwerken te verkopen. Kijk onder het kopje reglement wat is toegestaan zodat u niet voor verrassingen komt te staan. En dat alles in een gezellige sfeer. Wij als CV de Peeltuuters zorgen dat u ook een drankje of iets te eten kunt kopen. De kinderen zullen zich zeker niet vervelen.

Hoe werkt het?

U kunt zich van te voren inschrijven via het kopje "inschrijven", of op de dag zelf melden bij de poort. (reserveringen hebben voorrang)

Nadat u het staangeld betaald hebt, inclusief € 10,00 borg, rijdt u het terrein op en krijgt u een plaats aangewezen. U kunt uw spullen uit de kofferbak halen en uitstallen voor uw auto op de aangegeven meters. De auto en eventueel aanhanger blijven staan tijdens de markt. Alle opbrengsten zijn voor uzelf.

Als de markt is afgelopen, neemt u de niet verkochte artikelen mee naar huis. Voor tarieven en verdere informatie zie kopje "reglement" en "inschrijven".

Bezoekers

Iedereen is welkom. De entree is €2,-, kinderen t/m 12 jaar gratis. Als bezoeker van de markt kunt u rustig rondlopen en kopen wat u maar wilt. U koopt direct bij de verkoper.

Natuurlijk zien we u ook graag bij onze horecatent, waar wat te drinken en/of te eten is terwijl de kinderen gezellig aan het spelen zijn op het springkussen of zich laten schminken.Veel plezier!